octombrie 22, 2024

MADR continuă sesiunea de primire a proiectelor pentru INVESTALIM

0
MADR continuă sesiunea de primire a proiectelor pentru INVESTALIM

Se prelungește sesiunea de depunere a solicitărilor pentru finanțarea acordată prin Programul național de dezvoltare și susținere a industriei alimentare INVESTALIM.

Depunerea și înregistrarea cererilor de acord pentru finanțare se realizează in termen de 30 de zile calendaristice, începând din 27 noiembrie, ora 16:30 si până la 27 decembrie 2023, ora 16:30.

Programul național de dezvoltare și susținere a industriei alimentare INVESTALIM se implementează in perioada 2023-2026 prin Schema de ajutor de stat INVESTALIM, care dispune de un buget total de 590 de milioane de euro, asigurat de la bugetul de stat. Alocarea anuală pentru finanțarea proiectelor de investiții este de aproximativ 147,5 milioane de euro. Reamintim că sesiunea pentru depunerea cererilor de acord s-a deschis în data de 27 octombrie, ora 08.30.

Ghidul solicitantului și anexele aferente acestuia se regăsesc pe pagina oficială a AFIR, www.afir.ro. In baza acestor documente potențialii beneficiari pot demara pregătirea documentației necesare accesării de către solicitanți a fondurilor INVESTALIM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *