mai 27, 2024

Mesajul candidatului AUR la Primăria Vaslui, Ionel Sandu: „Să deschidem orașul pentru investitori”

0
Ionel Sandu AUR

Ionel Sandu, candidatul AUR la Primăria Vaslui, a lansat un apel către locuitorii orașului în cadrul unei conferințe de presă, subliniind necesitatea deschiderii orașului pentru investitori.

Timp de 34 de ani, ne-au furat viitorul și demnitatea. Ne-au alungat investitorii și ne-au lăsat fără speranță. Acești oameni se rușinează de noi, moldovenii,” a declarat Ionel Sandu. El a făcut referire și la afirmațiile recente ale domnului Ciolacu, spunând: „Într-o conferință de presă, dl. Ciolacu spunea că se dezice de noi, moldovenii. Se dezice oare și de Eminescu, de Ștefan cel Mare, de Alexandru Vlahuță și de toate personalitățile noastre?

Sandu a subliniat că moldovenii sunt o forță care s-a săturat de umilință și minciuni: „Noi, moldovenii, suntem o forță. Ne-am săturat să fim umiliți, să fim mințiți, să lăsăm capul jos.

Candidatul AUR a făcut un apel către vasluieni să participe la vot pe 9 iunie pentru a aduce schimbarea: „Pe 9 iunie, vă așteptăm la vot să facem o schimbare și să deschidem orașul. Avem nevoie să deschidem orașul pentru investitori, pentru copiii și nepoții noștri.

Ionel Sandu speră că prin deschiderea orașului către investitori, Vasluiul va cunoaște o nouă perioadă de dezvoltare și prosperitate, benefică pentru toți locuitorii săi.

Ionel Sandu - AUR la Primăria Vaslui

Articol comandat de Alianța pentru Unirea Românilor – AUR Vaslui, CMF 21240330.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *