aprilie 21, 2024

Ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, Ștefan-Radu Oprea, a fost prezent, în perioada 24-26 martie, la lucrările comisiei economice mixte România – Coreea de Sud, organizate la Seul

0
Ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, Ștefan-Radu Oprea
Cu această ocazie, demnitarul român a co-prezidat, alături de omologul său, ministrul comerțului, industriei și energiei din Coreea de Sud, Dukgeun Ahn, cea de-a 10-a Reuniune a Comitetului de Cooperare Industrială.
Ministrul Ștefan-Radu Oprea a fost prezent și la masa rotundă, organizată în colaborare cu Asociația Coreeană pentru Comerț Internațional (KITA), eveniment care a facilitat explorarea potențialului de colaborare dintre cele două țări.
Vizita la Seul a fost valorificată de către delegația română și printr-o întrevedere și cu Seok Jong Gun, ministrul administrației coreene pentru achiziții militare (DAPA), cu care au fost purtate discuții și despre cooperarea industrială și transferul de tehnologie în industria națională de apărare.
Totodată, demnitarul român a avut întâlniri bilaterale cu reprezentanții companiilor Hyundai Rotem, LIG Nex, Samsung C&T, Hanwha Aerospace, dar și cu consulii onorifici ai României în Republica Coreea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *