aprilie 21, 2024

Berezeni are noi Cetățeni de Onoare

0
Berezeni are noi Cetățeni de Onoare

În cadrul Zilei Comunei Berezeni, primarul Toader Dima a conferit titlul de Cetățean de Onoare mai multor fii ai localității.

Este vorba despre medicul Ioan Bourceanu, care și-a desfășurat activitatea la Spitalul Municipal din Huși, timp de 40 de ani.

De asemenea, profesoara Elena Anușca-Doglan a primit această distincție, care nu și-a uitat locurile natale, organizând diferite evenimente sportive și având o colaborare permanentă cu Școala „Anastasie Fătu” încă din anul 1990.

Cetățean de Onoare al comunei Berezeni este și Preasfințitul părinte Emilian Crișanul, Episcop-vicar al Episcopiei Aradului.

Primarul Toader Dima a mai conferit post mortem titlul de Cetățean de Onoare lui Ene Tătăruș și Vasile Darie, foști președinți de CAP și primari ai comunei Berezeni.

„Îl felicit pe domnul primar pentru faptul că la zi de sărbătoare aduce de fiecare dată în fața comunității oameni care au contribuit la dezvoltarea comunei. Nu au fost uitate nici cuplurile care în acest an au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă. Berezeniul s-a schimbat la față, lucru care se vede cu ochiul liber, grație primarului Toader Dima. Sunt ferm convins că manifestările organizate au fost pe placul celor prezenți, fiind un prilej de revedere cu rudele plecate în lume”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

La Sărbătoarea comunei Berezeni au fost prezenți deputatul Andrei Popica, secretarul de stat de la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Andrei Alexandru, și directorul DGASPC Vaslui, Dragoș Cazacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *