aprilie 21, 2024

Frații Negrescu de la Bârlad au strălucit în Sala Apollo la Campionatul Național de Kempo Submission

0
Darius Negrescu și Sasha Negrescu

În data de 30 martie 2024, Sala Apollo din București a găzduit Campionatul Național de Kempo Submission, eveniment organizat de către Federatia Română de Kempo, sub conducerea președintelui său, domnul Amato Zaharia. Evenimentul a strâns laolaltă aproximativ 500 de sportivi de la 36 de cluburi din întreaga țară, inclusiv copii, juniori și seniori.

Printre participanți s-au remarcat Darius și Sasha Negrescu, doi frați din Bârlad, care au demonstrat încă o dată că talentul și dedicarea lor sunt de neegalat. Darius Negrescu a obținut locul I la categoria 12-14 ani, -45 kg, marcând al doilea său an consecutiv ca campion național la această disciplină. În același timp, fratele său, Sasha Negrescu, a cucerit locul III în aceeași categorie de vârstă și greutate.

Cei doi tineri campioni sunt elevi cu bursă de merit la Școala Gimnazială nr. 8 „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad și se antrenează sub îndrumarea profesorului Luis Turcu, în cadrul clubului sportiv VIP Guard Tecuci.

Darius Negrescu va reprezenta România la Campionatul European de Ju-Jitsu

Pentru Darius Negrescu aventura competitivă nu se oprește aici. În perioada 4 aprilie – 7 aprilie 2024, Piteștiul va găzdui Campionatul European de Ju-Jitsu 2024 JJIF U16, U18 și U21, sub egida Agenției Naționale pentru Sport. Darius este membru al lotului național de Ju-Jitsu FRAM și va reprezenta România la această competiție de prestigiu.

La vârsta de 14-16 ani și la o greutate de 44 kg, Darius va concura alături de alți 10 sportivi valoroși din 7 țări la acest campionat european. Este important de menționat că el este singurul reprezentant din Bârlad la această competiție internațională deosebit de puternică. Cu 1058 de sportivi din 29 de țări participând la acest eveniment, Darius Negrescu se va afla în mijlocul unei concurențe acerbe și a unor provocări deosebite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *