iunie 25, 2024

Jandarm vasluian dublu medaliat la Campionatul Național de Fitness și Culturism

0
Jandarm vasluian dublu medaliat la Campionatul Național de Fitness și Culturism

Jandarmeria Vaslui are încă un motiv de sărbătoare. Plutonierul adjutant Zamfir Marius a obținut două medalii important la Campionatul National de Fitness și Culturism desfășurat în weekend-ul trecut la Sibiu.

Mesajul publicat pe pagina de Facebook a instituției:

Colegul nostru, plutonierul adjutant Zamfir Marius a obținut două medalii la Campionatul National de Fitness și Culturism ce a avut loc weekendul trecut la Sibiu.

Deși este la prima participare la astfel de competiții, a reușit să se claseze de două ori pe podium la Speedfit Fitness Challenge, obținând locul al doilea la proba single și locul al treilea alături de soția sa la cupluri.

,,Am participat la multe concursuri în viața mea, dar acesta mi-a împins limitele la maxim la tot ce înseamnă viteză, rezistență, forță și tehnică”, spunea Marius după sfârșitul competiției.
Colegul nostru practică fitness, lupte libere și judo de peste 20 de ani, este mai mereu prezent la sală de fitness în timpul liber, iar sportul reprezintă pentru el cea mai mare pasiune, o bucurie pe care îi place să o împărtășească tuturor.

Felicitări Marius, suntem mândri de tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *