iunie 25, 2024

Ministrul Adrian Ioan Veştea a semnat astăzi 49 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 437.531.134,65 de lei

0
Ministrul Adrian Ioan Veştea
Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare, construirea unor poduri și extinderea unor sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale.
”Avem tot mai mulți primari care semnează contracte pentru proiectele depuse în cadrul Programului Național de Investiții «Anghel Saligny», iar acestea încep să prindă contur în toate județele țării. Este esențial să dezvoltăm România în mod unitar și echitabil, astfel încât să eliminăm disparitățile regionale și să creștem standardul de viață al oamenilor. De aceea, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației are obligația de a duce la îndeplinire acest program și de a sprijini autoritățile publice locale prin toate mijloacele de care dispune, inclusiv prin punerea la dispoziție a expertizei. Reiterez faptul că ușa mea, ca ministru al dezvoltării, este și va fi mereu deschisă tuturor celor care doresc să realizeze proiecte cu efecte concrete și îndelungate pentru comunitățile lor. În acest sens, mă bucur să constat că reprezentanții autorităților locale au înțeles importanța implicării continue, a colaborării și a dialogului permanent între instituții, pentru că numai prin eforturi susținute și interes real ne putem atinge obiectivele comune”, a afirmat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *